Unikke og raffinerede plankeborde i ægte upcycled Azobé træ

Boligindretning er i dén grad et spørgsmål om personlig smag og stil. De færreste bolig afficionados skifter deres interiør ud, så snart modevindende skifter retning – ægte connoisseurs med sans for indretning og design holder sig til enkle, tidløse klassikere, som kan varieres i det uendelige og mikses på kryds og tværs.

Ikke desto mindre er de fleste af os klar over, at der med jævne mellemrum opstår nye klassikere som resultat af generelle strømninger i tiden – og lige for tiden er upcycling og bæredygtighed den helt store trend, som går igen i alt fra gastronomi over fashion til interiør og decor. Samtidig lever vi i en tid, hvor minimalisme, anti-materialisme og en vis ydmyghed over for de materialer, som anvendes i fremstilling af møbler og andet interiør, er fremherskende tendenser. Og derfor bestræber vi os på at omgive os med så få genstande, som det overhovedet er muligt, og har i stedet fokus på kvaliteten af de ting, der får lov at bo under samme tag som os.

Plankeborde fra Thors Design – unika møbler, som holder i længden

Historien om de smukke, robuste og rustikke plankeborde fra Thors Design indeholder alle de elementer, som indgår i den store fortælling om bæredygtighed, genbrug og kvalitet. Plankebordene er fremstillet af afrikansk Azobé træ, som er kendt for sin hårdhed og sin resiliens over for omgivelsernes påvirkninger. Og netop denne ypperlige modstandsdygtighed har træet bevist gennem sit lange virke som bolværk i danske færgehavne.

Al træ, som anvendes i fremstillingen af de unikke plankeborde, er hentet fra disse havne, og har kun modtaget minimal forarbejdning. Ingen imprægnering nødvendig – Azobé træ har et højt indhold af naturlige olier, som har forhindret det massive træværk i at smuldre eller rådne. Du kan se de mange varianter af enestående plankeborde, som klæder enhver spisestue, på thors-design.dk.

Astrid Pedersen