Det gode ved online teoriprøver

Øvelse gør som bekendt mester, og øvelse er netop, hvad der skal til, hvis du vil bestå den meget famøse teoriprøve til at kunne avancere videre til selve den praktiske del af køreprøven og i sidste ende sikre dig det eftertragtede kørekort til bil, som du har lagt mange penge for at kunne få i hænderne.

Din kørelærer ved selvfølgelig godt, at vedkommende skal gøre alt, hvad der er muligt, for at du får det kørekort, for ellers får personen jo dårlige anmeldelser, og det resulterer også i færre kunder i butikken i længden.

Derfor ser man også, at en del af undervisningen ved en del køreskoler går på gentagelse af teoriprøver i forskellige afskygninger, så eleverne kan være bedst muligt klædt på til at genkende og kunne besvare spørgsmålene korrekt, når det kommer til at tælle ved den ægte teoriprøve.

Problemet er imidlertid, at siden man skal gennem meget andet pensum for at kunne alt det relevante ved teori- og køreprøven, så er det begrænset, hvor meget tid der er i løbet af undervisningen til at repetere teoriprøver, da man hele tiden skal have bygget ny viden ovenpå den, man har i forvejen.

Desuden er de de teori- og køretimer heller ikke billige, og hvis man skal have flere supplerende end dem, man ellers var normeret til ved den fastsatte pris – der i forvejen i gennemsnit er høj ved mange køreskoler – så bliver beløbet for at få det ønskede kørekort til bilen pludselig langt dyrere, end man havde forventet.

Der findes heldigvis en løsning derude, hvor du kan supplere den undervisning du får i den fysiske verden på køreskolen med nogle online teoriprøver, hvor man kan sortere og vælge blandt dem, man lige føler sig egnet til på det givende stadie, man befinder sig på; gentage tidligere tillært viden eller udfordre sig selv ved teoriprøver, der er foran på det vidensniveau, man er nået til.

Du kan for den sags skyld begynde på dem, før du er begyndt på selve den reelle undervisning, så du har lidt baggrundsviden, inden undervisningen begynder.

Det er nemlig det smarte ved online teoriprøver: Du kan tage dem til hver en tid, der passer dig, der er mange at vælge imellem, og de gode af dem ligner til forveksling dem, du bliver undervist i og dermed kan risikere at komme op i, når den sande teoriprøve gælder.

Så hvis du skal klargøre dig mest muligt mod den virkelige teoriprøve, så skal du forsøge dig med online teoriprøver.

Anders Lundtang Hansen