Ejendomsservice i Herlev – professionel viceværtsordning

Hvis du mangler en person til at varetage vicevært funktionen i din ejendom – hvorfor så ikke hyre et professionelt rengøringsfirma med speciale inden for ejendomsservice?

Ejendomsservice – dækker alle områder

Hvor en vicevært typisk vil være indisponibel under ferie og sygdom, vil dit professionelle ejendomsservice firma stå til rådighed på alle tidspunkter. Ejendomsservice er desuden en mere fleksibel ordning. Professionel ejendomsservice kan være begrænset til trappevask og snedrydning om vinteren, hvis det er dét, din boligforening har brug for. Du kan dog også få lavet et tilbud på mere omfattende service – for eksempel drift og vedligeholdelse af fælles udendørs arealer, græsslåning, klipning af hække eller beskæring af buske, bortskaffelse af storskrald, rydning af fraflyttede lejemål samt direkte beboerkontakt.

Fast tilknyttet personel med professionel ejendomsservice

Hvis du vælger at benytte dig af muligheden for ejendomsservice fra et professionelt rengøringsfirma – for eksempel PA Rengøring – har du fordelen af en høj grad af fleksibilitet. Ordningen skræddersys 100% til dine og til ejendommens behov. Og en anden fordel er, at du får mulighed for altid at have den samme stab af dygtige kompetente medhjælpere tilknyttet din forening, hvilket skaber tillid og troværdighed beboerne og medhjælperne imellem.

Læs mere om, hvordan PA Rengøring kan hjælpe dig med ejendomsservice Herlev, på rengoringsfirma.dk

Astrid Pedersen