Få plads til det hele på campingferien med et smart opbevaringstelt

Når du skal på ferie i en campingvogn eller en autocamper, kan det være svært for dig at få plads til det hele. For der er jo virkelig mange forskellige ting, som du gerne vil have med, for at du kan være sikker på, at du får en god ferie. Hvis du synes, at du har svært ved at finde plads til det hele, kan det være en god ide, at du overvejer at købe et opbevaringstelt. Det kan være med til at give dig den ekstra plads, som du har brug for. 

Et opbevaringstelt er et telt, der er lavet specielt til, at du kan opbevare dine ting i det. Det er altså ikke et telt, hvor der er tænkt på, at der skal være en god komfort, når du skal sove der. Det er udelukkende lavet til at holde andre ting tørre og beskytte dem mod at blæse væk. Det er derfor det perfekte telt, når du har brug for mere plads på ferien. 

Et af de steder, hvor du kan finde et stort udvalg af opbevaringstelte, er på webshoppen campingtur.nu. De har generelt meget forskelligt campinggrej, så du kan blive klar til turen. Lige meget om det bare er en kort sviptur på en weekend, eller om du skal afsted i længere tid på ferie. 

Campingteltene fås i forskellige størrelser. Fælles for dem er, at de er nemme at slå op, og at de er meget robuste. De vil derfor kunne holde til mange forskellige former for vejr. Opbevaringsteltene er generelt højere end almindelige sovetelte. Det er med til at gøre, at du for eksempel kan opbevare dine cykler i teltet, når du ikke bruger dem. 

Det kan være utrolig rart, at du kan komme ud om morgenen og gribe din cykel fra teltet og køre op til bageren – uden først at skulle tørre cyklen af først. 

Emilie Ann Jacobsen