Flotte og slidstærke gulve fra vestbjergepoxygulve.dk/

Ønsker du dig smukke, ensartede, skinnede gulve med personlighed – men orker du ikke det arbejde, der ligger i at skulle vedligeholde et trægulv? Så kunne et epoxy gulv eller et polyurethan gulv være lige noget for dig. Disse typer gulve kender du nok bedst fra værksteder, idrætssale, produktions- og industri haller samt andre meget befærdede steder, hvor gulvets belægning skal kunne holde til en del. Men vidste du, at man private hjem også er beklædt med denne type gulve?

Hvorfor skal jeg vælge et gulv af epoxy eller polyurethan?

Hvis du har et travlt liv med en hverdag, der er fuldt pakket med job, børn og fritidsaktiviteter, har du muligvis ikke tid til at give et trægulv den omsorg, det behøver. Et trægulv, som ikke modtager plejende og beskyttende behandling på regelmæssig basis, vil hurtig blive tørt og trist i overfladen, og få et udseende, som er langt fra det glatte og smukke udgangspunkt. I stedet for at gå og ærgre dig over dit slidte trægulv, og samtidig have dårlig samvittighed over, at du ikke har givet dit gulv den fornødne pleje, kan du lige så godt tage skridtet fuldt ud og erstatte det me et polyurethan eller epoxy gulv. Disse to typer gulvbelægning er de hårdeste og mest modstandsdygtige på markedet.

Den helt store fordel ved gulve af epoxy eller polyurethan er, at de er utroligt nemme at holde. Den glatte, støvafvisende overflade suger ikke farvede væsker til sig, og får derfor ingen grimme skjolder. Og skulle det blive nødvendigt at rense genstridigt snavs af gulvets overflade, er denne modstandsdygtig over for de fleste rengøringsmidler – du skal ikke bruge særlige sæber eller lud for at få et epoxy gulv rent.

Hvor kan jeg finde et lækkert epoxy gulv?

På vestbjergepoxygulve.dk kan du se mange eksempler på veludførte og flotte epoxy gulve i private hjem.

Astrid Pedersen