Hindkjær – dit professionelle advokatfirma i Århus

Hos Advokatfirmaet Hindkjær finder du fortrinsvis advokater med speciale inden for juridisk rådgivning til virksomheder samt håndtering og førelse af erhvervsretlige rets- og voldgiftssager, herunder i særdeleshed større og mere komplicerede sager. Advokatfirmaet Hindkjær har fysisk til huse i midtbyen i Århus, og har siden 2002 leveret juridisk assistance til virksomheder i alle størrelser og inden for en hver branche. Det velrenommerede advokatfirma er etableret af advokat Christian Ditlev Hindkjær, der er en erfaren procesadvokat, og primært beskæftiger sig med rets- og voldgiftssager med hovedvægt på erhvervs- og erstatningsretlige forhold. Advokat og stifter Christian Ditlev Hindkjær har desuden møderet for Landsretten såvel som for Højesteret, og har tidligere arbejdet som konstitueret landsdommer i Vestre Landsret i 2016 samt certificeret mediator og voldgiftdommer.

Hvem er Advokatfirmaet Hindkjær?

Advokatfirmaet Hindkjær består af en stab på engagerede og kompetente juridisk specialiserede medarbejdere. Du vil altid kunne finde en medarbejder, som kan levere juridisk rådgivning på et højt fagligt niveau, for eksempel til ledelsesmedlemmer, professionelle rådgivere og privatpersoner samt store og mellemstore virksomheder. Advokatfirmaet Hindkjær leverer rådgivning og bistand til virksomheder af alle størrelser over hele Danmark såvel som i det store udland.

Hvorfor skal jeg vælge Advokatfirmaet Hindkjær som mit advokatfirma i Århus?

Advokatfirmaet Hindkjær er et super professionelt og særdeles ambitiøst advokatfirma, hvis fremmeste opgave er at fremme klienternes behov og interesser. Med baggrund i en dyb, faglig viden går Advokatfirmaet Hindkjær til opgaven med professionalisme og faglig stolthed, og sætter en stor ære i altid at levere en personlig og pragmatisk rådgivning på et solidt og fagligt fundament. Advokatfirmaet Hindkjær går højt op i fortrolighed, og i at sætte sig grundigt ind i sagerne førend der handles. Alle beslutninger bliver truffet på baggrund af en høj faglig viden og et omfattende forretnings- og branche kendskab.

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Hindkjær og deres kompetence områder på hindkjaerlaw.com

Astrid Pedersen