Klar epoxy giver en glansfuld overflade

Epoxy er en kunstharpiks der størkner og hærder i det rette blandingsforhold. Det består af to komponenter der skal blandes for at virke. Epoxy kan bruges til mange forskellige opgaver. Alt fra reparationer til kunstprojekter.

Den kan fås i mange forskellige farver og typer. Klar epoxy bruges til coating. Det kan for eksempel være en bordplade af træ. Klar epoxy dækker jævnt og giver en flot glaslignende overflade.

Farver i klar epoxy

Ønsker du en mere kulørt overflade i din coating, så kan du tilsætte gennemsigtige farver. På den måde bevarer du den glaslignende coating.

Epoxy er utroligt nemt at arbejde med. Da det virker ved kemisk reaktion er der selvfølgelig nogle sikkerhedsmæssige ting du skal sætte dig ind i. For eksempel er det en god idé at bruge handsker. Når du sliber i epoxy skal du bruge støvmaske og briller.

Perfekt til gør det selv-projekter

Epoxy er rigtig godt til projekter derhjemme. Du kan lave flotte og helt unikke møbler og kunstgenstande med klar epoxy. Du kan for eksempel lave et sofabord med indstøbt træ fra skoven. Eller hvad med et skakbræt hvor alle de hvide felter er gennemsigtige?

Med lidt øvelse kan du lave mange spændende ting der får dine gæster til at måbe. Og har du mod på det, så kan du dække dit køkkenbord med epoxy og få det til at ligne marmor.

Hvor slidstærkt er epoxy coating?

Du tænker måske at epoxy går i stykker og bliver grimt med tiden. Men det er ualmindeligt slidstærkt. Det er så stærkt at nogle virksomheder har valgt at belægge deres gulve med fliser støbt af epoxy.

Klar epoxy til dit næste gør det selv-projekt kan du købe hos HF Marine og Industri. Husk at vælge epoxy der er god til coating.

admin