Miniguide: Kom godt i mål med dit nye køkken

Har du brugt coronapausen på at rykke det gamle køkken ned, og er du klar til nu at få sat et nyt op, så du ikke længere behøves at bestille mad udefra hver aften? Vi vil i denne artikel gøre dig lidt klogere på, hvad du skal huske, når du selv vælger at opsætte nyt køkken.

Praktiske køkkenspots

Lamper kommer hurtigt til at fylde meget i et køkken, men med simple køkkenspots kan du få belysning gemt i dine skabe, så du kan få god belysning og stadig beholde det minimalistiske og praktiske udtryk. Du kan finde et væld af varianter i forskellige besparende udgaver, så du altid er sikker på at finde noget til dine behov. Du skal blot huske at tænke det ind fra start.

Sørg for, at elektriske installationer giver mening

Har du en plan for, hvor køleskabet og ovnen skal stå? Så skal du være sikker på, at de elektriske installationer passer dertil – og det er ikke altid givet på forhånd. Hvis du ikke selv kan vurdere det, bør du forhøre dig hos en fagmand, som kan give dig et klart svar på, hvad der er muligt, og hvad der ikke er muligt.

Lav en køkkenø

Mange af os drømmer om et lækkert køkkenalrum, og det bliver for alvor til virkelighed med en køkkenø, hvor man kan stå og lave mad uden at forsvinde i ét med stuen. Øen er super praktisk, og så vil du helt sikkert sætte pris på, at du kan få det store overblik over stuen fra din køkkenø i stedet for at stå med ryggen til.

admin