0

Mobilbeslag lavet specifikt til din bil

Da GPS’en kom frem for efterhånden et godt stykke tid siden, måtte man eje sådan en til sin bil. Den fik strøm fra cigarettænderen og sad oftest monteret i ruden med en sugekop. Men hypen omkring den smarte opfindelse, hvor folk ikke længere skulle folde et kort ud på størrelse med 10 A4-sider, når de skulle finde vej, blev dog hurtigt erstattet. Der kom nemlig noget rigtig smart ind på markedet, som erstattede den traditionelle GPS – nemlig smartphones med indbygget navigering.

Det er vel nok nærmest os alle sammen, der til et hvis punkt bruger vores mobil, når vi skal finde vej. Derfor er markedet indenfor mobilholdere til bilen stort. Dog er det et firma, der har gået skridtet lidt videre i udviklingen. Det svenske firma Brodit har nemlig udviklet en smart løsning, hvor konceptet er, at du køber et beslag, der passer specifikt til din bil – ned til årgangen på bilen. Brodit ProClip er navnet på denne opfindelse, og den har en lang række af smarte effekter med sig i bagagen.

Nemt at montere og simpel

Brodit ProClip er yderst nem at montere – selv for den mindst tekniske stærke. Der findes et beslag til alle biler – og til flere af bilerne er der flere produkter, så man selv kan bestemme, hvorhenne i bilen man vil montere beslaget. Den helt store fordel ved et monteringsbeslag fra Brodit er, at du kan skrue en holder op i din bil uden at lave huller i dit instrumentbræt, der vil irritere dig, hvis du på et tidspunkt skal have holderen ned igen. Dette kan desuden lade sig gøre helt uden, du går på kompromis med sikkerheden og ikke skal bekymre dig om, at din vigtige mobiltelefon falder ned på bunden af bilen. Brodit ProClip er kort sagt sikker, meget enkelt og et kvalitetsikret valg til montering af din mobil i din bil.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *