Moderne bukser, der ikke går ned på pasformen

Bukser til kvinder er ikke altid en nem sag at have med at gøre. Kvinders kroppe er vidt forskellige, og det er derfor noget af en sjældenhed, hvis man finder et par bukser, som alle kvinder kan passe.
Mange bukseproducenter glemmer, helt præcist hvor forskellige kvindekroppe faktisk er. Nogle kvinder er født med kraftige lår og en struttende numse. Disse kvinder oplever ofte det problem, at deres bukser gaber ved lænden, fordi der ikke er taget højde for, at deres numse strutter så meget ud, at deres lænd kommer til at virke svajrygget. Kvinder med denne kropstype ser bedst ud i specialsyede bukser eller i højtaljede bukser. 
En anden kropstype blandt kvinder er helt modsat. Her har kvinden tynde lår og en forholdsvis flad numse. Hofterne er heller ikke så fremtrædende. Denne kroptype går ikke godt med højtaljede bukser, da bukserne vil sidde løst oppe omkring taljen. Til gengæld passer lavtaljede bukser ofte rigtig godt til denne kropstype.
Hos Minus kan du finde mange forskellige modeller af bukser til kvinder. Bag mærket Minus står kvinder, så de ved, hvad bukser til kvinder egentlig kræver. 
Udover at have styr på snittet, har kvinderne bag Minus også styr på, hvad der er in indenfor buksemode. Særligt bukser med slim-fit er populære. Disse bukser er diskrete og kan kombineres med alt. De kan sættes sammen med en neutral skjorte, en blazer og et par høje hæle, og pludselig ser man professionel ud.
De kan også sættes sammen med flagrende sommertrøjer eller en skjorte med en striktrøje over til de kolde vintermåneder. Slim-fit bukser går man aldrig galt i byen med.
Mest moderne for tiden er, at der er stretch i alle bukser. Selv i jeans. Det giver en utrolig frihed i forhold til de klassiske, stramme jeans. 
Man kan vide sig helt sikker, når man køber bukser fra Minus. De er både tilpasset kvinders forskellige kropstyper og moderne og komfortable.

Kristine Wiese