Nem oversigt med Strandgaardsbraende.dk

Kan du mærke det? 

Du er ved at finde de varme sokker frem. Du tager en tykkere trøje på end normalt. Termostaten har fået et par ekstra nøk opad, og det føles da også koldere om morgenen, end det plejer, når du tager på arbejde.

Det er så sandelig ved at blive tid til at tænde op i brændeovnen og mærke den sande varme brede sig i hytten. Men har du nu husket at få hentet nok brænde til den kommende sæson, så du ikke løber tør undervejs i de kolde måneder?

Hos Strandgaardsbraende.dk skal du meget simpelt blot vælge den brændetype – eller træbriketter eller træpiller til fyret – som du ønsker dig, og så vælger du den adresse, du ønsker, brændet skal placeres ved, da Strandgaardsbraende.dk leverer direkte til hjemmeadressen eller et andet ønsket sted i store dele af Østjylland.

Og det smarte ved deres brændeløsninger er blandt andet, at du ikke skal iberegne en tørringsperiode, da brændet fra Strandgaardsbraende.dk er klar til at blive fyret med i det sekund, du modtager det. Deres brændetyper har generelt også et lavt indhold af vand, hvorfor der er god brændeevnen forbundet derved til en passende pris.

Du skal ganske simpelt bare vælge den trætype – som de også kløver i mindre stykker for dig, hvis der er tale om fyringsbrænde, der således vil passe til selv de mindste brændeovne – og så vælger du leveringsadressen.

Men den simple metode stopper ikke her, for hvis du med det samme vil vide, hvad en levering kommer til at koste dig, så har Strandgaardsbraende.dk lavet en oversigt over, hvad det vil koste for specifik levering i et givent område eller by i Østjylland, som er markeret i zoner efter pris.

Som et eksempel kan vi sige, at du gerne vil have brændet leveret til en adresse i Skanderborg, så finder du Skanderborg på kortet, tjekker, hvilken zone byen er i, og så kan du se på oversigtet, hvad leveringen vil koste dig. Fremgår dit ønskede sted ikke på kortet, kan du ringe og få aftalt en pris.

Så kan det ikke blive nemmere at få varme på derhjemme.

Anders Lundtang Hansen