Tucan Klub – en swingerklub ud over det sædvanlige

Måske har du overvejet at gå i swingerclub for at få sat lidt ekstra kulør på dit sexliv – men ladet dig stoppe af betænkeligheder og fordomme. Det behøver du dog ikke, når du kan nyde en skøn aften i Tucan Club.

Swingerklubber – også for et yngre publikum

Måske forbinder du swingerklubber med et sted hvor det kun er ældre og halvgamle mennesker, som slår deres folder – i ordets bogstaveligste forstand. Og du er måske bekymret for, om der skulle være en overvægt af mænd over en vis alder, som kan få det yngre, kvindelige publikum til at føle sig som jaget vildt. Men i visse swingerklubber kan der sagtens findes et langt yngre publikum.

Tucan Club går højt op i at servicere et så blandet publikum som overhovedet muligt, og derfor er det også kun muligt at komme til Tucan Clubs arrangementer, hvis man ringer på forhånd. På den måde sikres det, at der er et fornuftigt forhold mellem antallet af kvinder og antallet af mænd, så der til et hvert arrangement er en nogenlunde ligelig repræsentation. Samtidig stilles der visse krav til dress code og opførsel, så ingen behøver være nervøs for at komme i en ubehagelig situation, når de er gæster hos Tucan Club.

Tucan Club – en swingerklub med høje standarder

I swingerklubber dyrkes der ofte sex – det er ikke nogen hemmelighed. Og du har sikkert et billede inde i hovedet af, at der i en swingerklub godt kan lugte lidt – eller i hvert fald synes lidt nusset og snusset. Men der er meget stor forskel på swingerklubber, og som regel også på den standard, de holder hver især. En swingerclub som Tucan Club sætter en ære i at holde de fysiske rammer til de allerhøjeste standarder, hvad gælder såvel interiør og indretning som rengøring og hygiejne. Publikummet er i centrum, og ingen skal føle sig ubehageligt til mode over det rent æstetiske eller hygiejnemæssige. Håndklæder, glidecreme og kondomer udleveres af klubben selv, og den lækre spa rengøres på daglig basis.

Arrangementer i Tucan Club

En aften i Tucan Club handler ikke udelukkende om seksuelt samvær. Hos Tucan Club lægges der vægt på den hele oplevelse, og derfor afholdes der ofte arrangementer med temaer, som gæsterne kan socialisere over og lære hinanden at kende på et mere personligt plan. En fest tilbagevendende begivenhed i Tucan Club er de frække og morsomme skumfester, hvor alt kan ske i ly af det bløde skum.

Der ud over kan du se frem til mange aftener med frække og udfordrende events så som speed dating, konebytning, og Tucan Clubs helt eget koncept Mixed Night (hvor der både er par og singler på besøg) og Extreme Mixed Night. Til Extreme Mixed Night er alt tilladt, og dansegulvet er ikke længere helliget disco og hip hop. Og til de allermest eventyrlystne kan Tucan Club præsentere Mixed og Couples Night, hvor alle skal være iført masker, Mixed Hard Core Night, eller de Fifty Shades Of Grey inspirerede Dark Desires night, hvor dominans, underkastelse og bondage er centrum for aftenens forløb.

Tucan Club tilbyder som high end swingerklub naturligvis 100% discretion – what happens in the club, stays in the club.

Astrid Pedersen