Skjorter fra Minus – et plus i garderoben

Minus er et tøjfirma, der designer tøj til kvinden på farten, der ønsker at se godt ud, imens hun jonglerer hverdagens udfordringer på jobbet og i familielivet. Det er et skandinavist, tidløst design, som er feminint med et sofistikeret touch. Brandet Minus designer outfits, der er stilsikre og praktiske på samme tid.

Mange af os kvinder kan nikke genkendende til, at man ser et stykke tøj, som ser skønt ud på et foto, men når vi så kommer i det, så sidder det bare ikke godt, og strammer et forkert sted. eller er for løst, et andet. Minus lægger et stort arbejde i, at pasformen skal være i orden, og at tøjet skal være lavet til at bevæge sig i, samtidig med at det er smukt. 

Noget af det, som Minus er gode til, er at kreere skjorter til kvinder. Skjorter er et must i garderoben, når man har en livsstil, hvor man gerne vil tage sig godt ud, både på kontoret og når man kommer hjem. De er uundværlige og kan sættes sammen med både jeans, pæne bukser eller en nederdel. Man kan putte den ned i underdelen, eller lade den hænge ud over, alt efter hvad man synes, der passer bedst til ens kropsform. 

Minus designer mange forskellige slags skjorter. Der er de klassiske skjorter med stolpelukning og manchetter. De har en skøn skjorte i satinkvalitet, som de anbefaler, at man fx. sætter sammen med en skindnederdel. Minus har også skjorter med forskellige print, prikker eller mønstre. Sæt en cardigan udenover, som gerne matcher nogle af farverne i skjorten. 

En bestemt skjorte, som har fortjent at blive fremhævet, er Ladona shirt med blomsterprint på grå baggrund. Denne vil være rigtigt fin i efteråret, og samtidig leder den, med sine friske farver, tankerne tilbage på den skønne sommer, som vi netop er gået ud af. 

Prisen er til at overkomme, da mange af skjorterne står til 5-600 kr. Den dyreste koster 800 kr. 

Katrine Agentoft Nielsen