0

Spred hygge med flotte lysestager

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

I det mørke og dunkle Danmark kan vi godt lide at lyse de kolde vintermåneder op med levende lys.

Det spreder den danske hygge og giver en beroligende atmosfære. Når vi vil slappe af efter en lang og anstrengende arbejdsdag. Når vi har gæster, der er lækker mad på bordet og godt humør. Eller når vi trænger til lidt tid alene med en god og spændende bog. Her er de dasende flammer nærmest en fast del af det.

Men det kan være svært at finde en holder til det lune lys, der passer til din personlige stil. De skal ikke være kedelige at se på eller blive umoderne med tiden. Menu lysestager er ingen af delene.

De kan passe ind i et hvert moderne hjem. Med et minimalistisk og stilrent udseende, er de ikke forstyrrende for øjet og virker som det stille prik over i’et. Designet er med fokus på geometriske former, der skaber en god harmonisk balance for det seende øje.

Især vægstager kan give hjemmet et helt nyt udtryk. Det er ikke så ofte, at man har levende lys hængende på væggen. I takt med strømmens udbredelse, og lamper hængende alle vegne, var der ikke længere behov for levende lys forskellige steder i hjemmet. Stearinlys har i stedet skiftet funktion til at fungere som en stemningsskaber. Særligt ved middagsselskaber kan en smuk bordlysestage give en intim og mere nær atmosfære. Især, hvis det er et af de mere romantiske selskaber.

Visuelt stimulerende bord- og vægstager

Menu og Note Design Studio har samarbejdet om at udvikle de populærere POV – Point of View – bordlysestager og vægstager. De er lavet i et legende, geometrisk og grafisk design.

Når man bevæger sig rundt om dem, opdager man, at de ændrer udseende.

Fra nogle punkter vil det se ud som om, de grafiske linjer flyder i luften, mens fra andre vinkler vil de ligne flade grafiske tegninger.

Stagerne til væggen findes i forskellige størrelser og både i sort, sølv og messing. Du vil med garanti kunne finde en lysestage, der kan give den helt rigtige hygge i dit hjem. Enkeltvis er de flotte og kan sagtens stå alene. Men det kan også give et spændende udtryk at have flere hængende på væggen. Eller det kan skabe en rød tråd gennem hjemmet, hvis du har dem hængende forskellige steder.

Bordlysestagerne findes ligeledes i flere farver og pynter elegant på enhver overflade.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *