Stofstedet – din forhandler af stof og garn online

Er du den kreative type, som elsker at sy dit eget tøj – evt. efter egne designs, eller efter eksisterende mønstre – har du brug for stof, som holder en vis standard. Stof, som er fremstillet af materialer af høj kvalitet, er for det første nemmere at arbejde med, for det andet mere slidstærke i brug. Det betyder, at dit hjemmesyede tøj vil holde bedre, og slides mere jævnt ved brug. Og så vil du selvfølgelig gerne have stof , som er så farve ægte som overhovedet muligt. Det er virkelig ærgerligt, hvis det nye par bukser eller den smukke skjorte, man netop har færdiggjort, mister farven efter første vask – eller smitter af på resten af ens tøj.

Stofstedet.dk – en fysisk butik med en lækker webshop

Stofstedet er en velkendt og velrenommeret stofbutik med fysisk tilstedeværelse i Rold. Men selv om du ikke er bosat i det nordjyske, kan du sagtens få glæde af de mange lækre stoffer og garntyper, som Stofstedet forhandler. Du går blot ind på hjemmesiden stofstedet.dk, hvor du finder samtlige produkter – i samme høje kvalitet, og til samme fordelagtige priser.

Stof til alle typer syning fra stofstedet.dk

Uanset om du skal sy en brudekjole, et tøjdyr, en house coat, et pyjamas sæt, en kjole til afdansningsballet eller lækkert modetøj til hverdag og fest, kan du finde lækkert og billigt stof i metermål hos stofstedet.dk. Du kan vælge og vrage mellem mange forskellige typer stof i høj kvalitet, blandt andet boucle, tweed og strik stof, bukse stof, skjortestof og dragtstoffer, chiffon og organza, denim, cowboy og kraftig lærred, fast bomuld, patchwork stof, feststof, blonde, satin og lame, fleece og teddybear, fløjl og velour, frotté og velour stof, jersey stof, pels, quiltet stof, læder og nappa, rib stof, jersey kantebånd, tyl, brudetyl, uld, filtet uld og frakke stof, viscose og polyester stof. Se alle produkterne på stofstedet.dk

Astrid Pedersen