Store bløde bamser til leg

Børn elsker bamser

Bamser har alle dage været populære blandt børn. Prøv selv at tænk tilbage på din egen barndom – du havde garanteret også én eller flere bamser, som du elskede over alt i hele verden. Og som mange børn havde du sikkert også en særlig bamse, når du skulle sove.

Det kan også være at du er forælder til et barn i “bamsealderen”, og så ved du også, at bamser er et hit. Børn giver deres bamser navne, og opfinder en særlig personlighed til hver enkelt bamse. Men der er næsten altid en favorit som skal med rundt, hvis barnet skal et sted hen – i eksempelvis vuggestue, børnehave eller til en legekammerat.

Kærligheden til bamsen har du måske også oplevet, hvis dit barn ikke kunne finde en bestemt bamse. Det er nærmest som om at jorden er gået under, indtil I igen har fundet bamsen, som sikkert bare var røget ind under sengen.

Bamser er en fantastisk gave

Når du har mindre børn, kan bamser altid være en god fødselsdagsgave. Du kan se lyset i barnets øjne, når der kommer en sød fin bamse frem bag indpakningspapiret og der kvitteres helt sikkert med et stort knus (til bamsen). 

Men bamser er også en god gaveide til eksempelvis en barnedåb. Det er ganske vist for tidligt for barnet at lege med bamsen men en bamse kan godt være en tro følgesvend i mange år. Og når barnet er vant til bamsen helt fra lille af, så kan bamsen få en ganske særlig plads.

Der er noget særligt ved store bamser  

Store bamser kan på én eller anden måde give barnet et helt særligt tilhørsforhold. Der er noget særligt over sådan en stor bamse, som næsten kan virke helt beskyttende for et lille barn. Når den store tigerbamse ligger ved siden af, så sover man ekstra trygt hele natten.

Store bamser findes i mange varianter, og det er især dyreudgaverne, som er populære. Det kan være alt fra løver til zebraer, elefanter og giraffer. De store bamser har en størrelse, så de næsten virker som ægte dyrestørrelser for mindre børn.

Og hvis I går i Zoo, så er det næsten som om, at barnet kan se sin bamse blive levendegjort, og så er bamsen bare endnu sødere når I kommer hjem igen. 

Glæd dit barn med en stor bamse

Gør noget godt for dit barn allerede i dag. Klik på linket oppe i teksten, og se det kæmpe udvalg af store bamser.

Troels Nielsen