Strikkeopskrifter fra strik designere – find dem online

Strikning er blevet det helt store, populære tidsfordriv blandt yngre såvel som ældre. Efter mange årtier ude i kulden, er det at strikke sit eget lækre tøj igen blevet in – og især i et land som Danmark, hvor vi ofte er ramt af kulde og frost om vinteren, er der ikke noget mere vederkvægende end at pakke sig ind i lag på lag af varm og blød uld.

Find din stil og den rigtige strikkeopskrift

Er du også blevet grebet af strikning som hobby, og elsker du den kreative proces samt det flotte resultat, er du sikkert altid på udkig efter de helt rigtige strikkeopskrifter. Det er herligt selv at kunne strikke de smukke sweaters, cardigans, sjælevarmere, sjaler og halstørklæder, som man ellers kunne komme til at betale en mindre formue for i mode butikkerne – for en brøkdel af prisen. Når man selv mestrer kunsten at strikke efter opskrift kan man oven i købet tillade sig at være kreativ, og tilpasse hver enkelt opskrift sine egne mål. Man kan lege med farver og garn typer, og måske tilsætte sit eget præg med en bestemt strikkemetode. Det er dog en god idé at bruge en professionel strikkeopskrift som udgangspunkt, hvis man ønsker, at det færdige resultat skal ligne rigtigt designer strik. Og derfor kan det tilrådes, at man finder en strikkeopskrift, som er bygget over allerede fabrikeret tøj.

Find strikkeopskrifter fra kendte designere på sommerfuglen.dk

Sommerfuglen er en af Danmarks ældste og mest eksklusive strikkeforretninger, som har fysisk til huse ved Vandkunsten i det indre København. Men selv om du ikke er bosat i Hovedstaden, kan du sagtens få glæde af Sommerfuglens lækre sortiment. På butikkens hjemmeside sommerfuglen.dk kan du finde strikkeopskrifter på tøj fra flere kendte strik designere så som Brooklyn Tweed, CaMaRose, Canard, Design-Club, Einrúm, Else Schjellerup, Geilsk, Hanne Falkenberg, Helga Isager,Hjelholt, Inga Walløe, Isager Design, Karen Noe, Kastaniestrik, Onion, Sandnes, Sommerfuglen, Susie Haumann.

På sommerfuglen.dk kan du finde billeder af forskellige modeller og kollektioner fra disse designere, og har du mod på selv at forsøge dig med strikning af en af disse modeller, kan du via hjemmesiden bestille et strikkekit med det garn og den strikkeopskrift, du skal bruge. Så pakker personlaet bag sommerfuglen.dk det samlede strikkekit og sender det til dig med posten – og alt, du skal gøre, er at følge din strikkeopskrift, indtil du står med en lækker sweater eller cardigan i det smukkeste og blødeste uld.

Astrid Pedersen