Sund virksomhed med økologisk frugtordning

Vi kender det alle sammen – især os, der arbejder på kontor. De lange eftermiddagstimer efter frokost er og bliver de værste. Især når frokosten er fordøjet, og kroppen begynder at kræve sukker eller kulhydrater for at komme ovenpå, så vi lige kan klare det sidste lange stræk inden fyraften. Det er på dette tidspunkt, man tyr til slik bøtterne i skabet eller en hurtig sodavand fra automaten – også selv om vi ved, det ikke er sundt. Og her er du som personale ansvarlig nødt til at hjælpe dine medarbejdere til at foretage et mere fornuftigt valg.

Giv dine medarbejdere et sundere alternativ med en økologisk frugtordning

De færreste mennesker er vel egentlig i tvivl om, hvorvidt frugt er sundere end slik. Godt nok indeholder begge dele sukker – men frugtens sukkerindhold er typisk forholdsvis lavere end det, man finder i bolcher, chokolade eller konfekt. Friske frugter er samtidig rige på vigtige næringsstoffer i form at vitaminer (især vitamin A, vitamin B og vitamin C), mineraler (så som kalcium, kalium og magnesium). Dertil kommer, at de mange enzymer og kostfibre i frugt hjælper fordøjelsen på vej og bidrager en sund tarmflora, hvilket igen er med til at styrke immun forsvaret. Og så får man ikke sammen hurtige fald i blodsukkeret ganske kort tid efter, at man har indtaget et stykke frugt, som man gør efter indtagelse af slik, kage, sodavand eller andre søde sager.

Frugt er, med andre ord, et sundt og forfriskende alternativ til slikskabet og sodavands automaten. Hvis du tillige vælger økologisk frugt i din firmafrugt ordning, er du sikret frugt i højeste kvalitet, som er dyrket uden brug af pesticider og andre kemikalier, som skader miljøet. På den måde kan du bidrage til en sundere og mere bæredygtig livsstil for dine medarbejdere.

Bestil økologisk frugtordning til din virksomhed hos frugtordning.dk

Astrid Pedersen