Tips til den ansvarlige for offentlig renovation og spildevandshåndtering

I disse tider udvikles store mængder af nyt udstyr, som alle har til formål at hjælpe os med at analysere og modtage data bedre. Meget af dette udstyr er en del af IoT-bølgen, og vi giver dig her fifs til, hvordan du kan effektivisere dine processer som offentlig ansvarlig på de respektive områder.

Iltmåling i proces- og spildevand

Iltmåling er vigtigt, da man herved kan sikre, at bakteriekulturen er den helt rigtige. Der findes nu om dage meget forskelligt udstyr, som kan gøre arbejdet for dig, men vi anbefaler, at du finder en løsning, som kan rapportere direkte til dit IT-system via et netværk, så du ikke skal ud lokalt og finde ud af, hvordan målingen står til. Det vil du og de ansvarlige blive glade for i sidste ende, og det kan sætte alt meget mere i system.

Sensorer i skraldespande

Rigtig mange skraldespande bliver i dag tømt, selvom de egentlig ikke er fyldt op. Det kan meget nemt forhindres, hvis man benytter smarte sensorer i skraldespande, som kan berette om fyldningsgraden. Hvis skraldespanden ikke er fyldt op til et vist punkt, vil sensoren melde det ind, og derved kan renovationsfolkene spare store mængder af tid på spildt arbejde.

TV-inspektion til kloakken

Det er de færreste af os, der ønsker problemer med kloakken, da det kan have store følger for et helt lokalområde. Derfor skal problemer udredes hurtigt, og man kan meget hurtigt identificere problemet med en TV-inspektion, hvor man sætter et kamera ned i kloakken. Herfra kan man så oppe på jorden se, hvor problemet er med det samme.

admin