Tre bud på en flot indkørsel

Der er ikke altid helt nemt, når man skal til at anlægge en indkørsel. Det kan være svært at forestille sig, hvilken slags der vil passe bedst til resten af huset. Derudover så skal den kunne holde tung vægt og klare alt vind og vejr. I dette indlæg får du tre bud på en flot indkørsel, som passer til de fleste huse.

Indkørsel i slotsgrus

Hvis du ønsker at anlægge en lidt billigere indkørsel, så kan det være en fordel at vælge slotsgrus. Slotsgruset gør dit hus meget præsentabelt. Som det også lyder i navnet, så giver det faktisk dit hus et lidt formelt udtryk samtidig med, at det er billigt at anlægge. Prisen på denne form for anlægning følges dog også med holdbarheden. Slotsgrus skal vedligeholdes meget gennem løbende opfyldninger, for at indkørslen forbliver pæn.

Indkørsel i belægningssten

Hvis du ønsker en mere klassisk indkørsel, som aldrig går af mode, så kan belægningssten anbefales. Her får du en noget højere holdbarhed og en indkørsel, som har lidt mere kant. Du kan mixe og matche de mange forskellige nuancer, så indkørslen får et mere personligt udtryk. Det bliver dog hurtigt en dyr fornøjelse, hvis du skal anlægge en lang indkørsel i belægningssten. Alternativt kan du erstatte belægningsstenene med brosten. Brosten priser kan nemlig være lidt lavere.

Indkørsel i fliser

Hvis du ønsker et mere moderne look, så skal du anlægge din indkørsel i fliser. Du kan finde fliser i mange forskellige farver, så du er helt sikker på, at farven matcher dit hus. Indkørselsfliser kan også findes i mange forskellige former og størrelser. Det betyder, at du kan lægge dem i flotte mønstre efter din smag.

admin