0

Vælg det helt rigtige fødselsdagskort til fødselaren

Der findes et væld af fødselsdagskort på markedet, og hvorfor ikke vælge et sjovt et af slagsen til fødselaren? Et sjovt fødselsdagskort er ofte mere personligt, da du kan vælge et fedt motiv efter fødselarens interesser, og så bringer det et smil frem på læben. Hvordan du vælger det rette, sjove fødselsdagskort, guider vi dig til her.

Sukkersøde motiver til kageelskeren

Drømmekage, cup cakes, fastelavnsboller, kanelsnegle. Forskellig slags kage er der nok af, og der er noget til enhver smag – og det samme gælder for sjove fødselsdagskort med kagemotiver. Har en kageelsker, du har kær, fødselsdag? Så må du naturligvis give et fødselsdagskort med vedkommendes yndlingskage på. Man kan aldrig få for meget kage på sin fødselsdag – eller få for mange sjove fødselsdagskort for den sags skyld.

Festlige motiver til festaben

Skal du til en stor fødselsdagsfest, må du aldrig glemme et fint, personligt kort. Vil du have fødselsdagskortet til at passe til den festlige stemning, så vælg et med en drik, en øl eller måske discokugler til den danseglade fødselar? Ved at vælge et sjovt motiv, der passer til fødselaren, vil vedkommende kunne gemme kortet og kigge på det i mange år – og måske endda lade det stå fremme som minde.

Romantiske motiver til en, du elsker

Når man nærer romantiske følelser for en, skal man bestemt ikke holde sig tilbage, hvad angår søde og/eller sjove animationer eller en sød besked i fødselsdagskortet. Som bekendt siger billeder mere end tusinde ord, så vælg et fødselsdagskort med et kærlighedsfyldt motiv og glæd din udkårne med et sødt motiv udenpå og et endnu sødere skriv indeni. Sådan et fødselsdagskort er mere værd end gaver, du kan købe i butikker.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *