0

Vandring om natten – 3 stykker udstyr, du får brug for

Hvis du er typen, der godt kan lide at vandre og indimellem tager på vandreture, så er der en masse udstyr og grej, du skal have styr på. Især, hvis det er den slags vandreture, hvor du vandrer om natten, overnatter i telt og står tidligt op om morgenen. Der er det nemlig ofte meget mørkt, og det kan være en udfordring, hvis du ikke har udstyret i orden.

Her får du vores bud på tre stykker udstyr, du helt sikkert skal have med dig, hvis du vandrer om natten.

Lommelygte

En god lommelygte er uundværlig til vandring om natten. Med den kan du nemlig altid lyse din vej op, så du ikke ryger ned i et hul, vrider om på en sten eller falder over en gren. Uanset om du decideret vandrer om natten eller overnatter i telt, har du brug for en god lommelygte at lyse med. Anskaf dig en god militær lommelygte, en pandelampe eller en lanterne, som du kan bruge i de mørke timer, når du f.eks. skal op for at tisse midt om natten.

Termoundertøj

Når solen går ned, og det begynder at blive mørkt, falder temperaturen også en del grader. Derfor bør du altid have godt med termoundertøj i f.eks. uld med til de sene timer. Termoundertøj sidder tæt på kroppen, så kulden ikke kan slippe ind, og så du kan holde dig varm hele døgnet.

Drikkedunke

En drikkedunk er ikke specifikt til om natten, men det kan være en god idé at medbringe to: En til at drikke af og en til at bruge som varmedunk om natten. Du kan varme vand op i f.eks. en trangia eller primus, og bruge det varme vand til at holde varmen i soveposen, hvis du fryser.

admin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *